Toneel St.-Pieter heet U Welkom op hun Website

oktober 16, 2018

2021

 

Het einde van de pandemie Covid-19 lijkt stilaan in zicht. Meer en meer mensen raken gevaccineerd en de versoepelingen die er nog aankomen zullen ons toelaten terug ons normale levensritme op te nemen.

Bij de leden van Toneel Testelt begint het ook te kriebelen. Gisteren samenkomst(coronaproof) in de blauwe zaal van Den Egger en hebben samen gekeken naar onze succes voorstelling van 2019 : BOER ZOCHT VROUW. Iedereen was vol lof.

Onze voorzitter/regisseur is volop bezig met een nieuwe opvoering zodat de acteurs kunnen starten met de repetities en klaar zijn tegen november 2021.

Indien corona het toelaat zullen de data’s van de opvoeringen in de blauwe zaal van Den Egger Scherpenheuvel meegedeeld worden

 

*******************************

 

Een fijne verrassing van het bestuur voor alle leden toneel Testelt!

Wij wensen jullie een Nieuw Normaal 2021!

Dat het nieuwe jaar jullie veel geluk en een goede gezondheid mag brengen. En… we snel weer een buitengewoon jaar met onze toneelgroep mogen beleven.

Het bestuur van toneel Sint-Pieter.

=+=+=+=+=+=+=

 

 

2020

 

Beste toneelliefhebber en toneelbezoeker,

Vooreerst hopen we dat je samen met uw geliefden en dierbaren in goede gezondheid verkeert en uit de buurt van corona kon blijven. Het zijn wel zeer nare tijden en we hopen dat we dit samen goed doorkomen om later mekaar terug te ontmoeten op één van onze voorstellingen het volgend speeljaar in Den Egger.

2020 werd spijtig genoeg een jaar zonder toneel.

                         Om toch een glimlach op je gezicht te toveren, kan je hier kijken naar een montage gemaakt door onze voorzitter en regisseur : Johnny Larbi Khetouta.

U kan misschien wel niet in de blauwe zaal zitten, maar door op onderstaande link te klikken kan je genieten van onze laatste toneelopvoering in 2019.

We wensen u nog een prettig eindejaar en een voorspoedig 2021!

Veel kijkplezier!

XMA Header Image
BOER ZOCHT VROUW
youtube.com