Toneel St.-Pieter heet U Welkom op hun Website

oktober 16, 2018

2023

We zijn volop bezig met de repetities. De opvoeringen zijn voorzien op vrijdag 20, 27 en zaterdag 21, 28 oktober 2023. Telkens om 20u in de blauwe zaal van Den Egger in Scherpenheuvel. Van harte welkomPS : voorverkoop op zaterdag 7 oktober van 9 tot 12u in Stedelijke Basisschool Teekbroek, Testelt.

Opgelet : Toneel Sint-Pieter speelt dit jaar in OKTOBER 2023

Bedankt voor uw begrip. 👍

Met droefheid in het hart melden we het plotse overlijden van Sarah Van Steyvoort dochter van Edwin Van Steyvoort. RIP

************************************

 

vlnr : vooraan Guy Bergen, Lily Thiels, Zita De Broeck, Julie Brems. Op de 2de rij : Nancy Nuyts, Sigi Van De Broek, Linde Lievens en Tim Bens. Onze acteurs hebben niet hun rapport maar een leesbrochure gekregen over de toneel opvoeringen die ze zullen brengen op vrijdag 20 en 27 oktober en op zaterdag 21 en 28 oktober 2023 in de blauwe zaal van Den Egger in Scherpenheuvel

“EEN PAKJE MISERIE” van Gie Beullens in regie van Johnny Larbi Khetouta. Een hilarische klucht met grappige oneliners en bol van Engelse humor.

Korte inhoud : Wanneer Emma, samen met haar vriendin Gemma wat zit te chillen en van haar ouders hoort dat die op scheiden staan, krijgt ze het bezoek van pakjesdraagster Porter die een pakketje met wit poeder aflevert. Nietsvermoedend opent Emma het pakje en daarmee ook de doos van Pandora. Spijtig genoeg heeft de pakjes bezorgster zich vergist van deur. De buurvrouw Marceline is ook op zoek naar dat pakje. Als blijkt dat het pakje niet bloem, maar coke bevat, dan weet je dat de politie en een gangster op het toneel zullen verschijnen. De druk wordt groot om niet betrokken te worden in een criminele malaise en dan is ook nog die scheiding van vader en moeder. En wie is daarover precies op de hoogte???

We wensen onze acteurs veel lees- en studiegenot. SUCCES !!!

————————————————————————–

Hallo Toneelvrienden,

Jullie weten alvast dat we op vrijdag : 20 en 27 oktober en op zaterdag : 21 en 28 oktober 2023 onze voorstellingen doorgaan in de blauwe zaal van Den Egger in Scherpenheuvel.

Het is weer lachen geblazen met het humoristisch stuk : EEN PAKJE MISERIE van auteur Gie Beullens en regie van Johnny Larbi Khetouta. De auteur GIE BEULLENS zal aanwezig zijn op de voorstelling van zaterdag 28 oktober 2023.Het bestuur en leden van Toneelgroep Sint-Pieter Testelt.

Tot binnenkort voor nog meer nieuws….

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Beste toneelvrienden,

Door omstandigheden buiten onze wil, worden onze toneelvoorstellingen vervroegd naar de maand OKTOBER 2023. Noteer alvast in uw agenda volgende data’s : vrijdag 20, zaterdag 21, vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober 2023.

Het bestuur en leden van Toneelgroep Sint-Pieter Testelt.