december 14, 2020

 

Toneel St.-Pieter heet U Welkom op hun Website

oktober 16, 2018

2021

 

Toneel Sint Pieter Testelt brengt “EEN FANTASTISCH TROUWFEEST”

De opvoeringen zullen doorgaan in de blauwe zaal van Den Egger

op vrijdag 12 en 19 november 2021 om 20 uur

op zaterdag 13 en 20 november 2021 om 20 uur

en voor het eerst op zondag 14 november 2021 om 15 uur.

Reservaties kunnen vanaf 3 november 2021 in Den Egger op www.denegger.be

of telefoon 013 46 06 50 tijdens kantooruren.

Kan een afbeelding zijn van 7 mensen, waaronder Tim Bens, staande mensen en de tekst 'Voorverkoop zaterdag 30 oktober 2021 van 9 tot 12 uur bij Toneel St.- voorverkoop Pieter Testelt in Basisschool 't Steltje, Teekbroek te Testelt'

EEN FANTASTISCH TROUWFEEST

Bill die op trouwen staat zet nog even met vrienden voor de laatste keer als vrijgezel de bloemetjes buiten. Maar het loopt uit de hand want de volgende morgen wordt hij wakker met een bult op zijn hoofd en een vreemde vrouw naast hem in bed.

Als gevolg van zijn kater, herinnert hij zich de gebeurtenissen van de vorige nacht maar zeer vaag. Hij slaat in paniek als hij beseft wat de gevolgen kunnen zijn als zijn aanstaande bruid het te weten komt. En dan is het hek van de dam, iedereen wordt voor zijn karretje gespannen: het kamermeisje, de onbekende vrouw, de getuige. De bruid en haar moeder arriveren ook in het hotel en dat maakt de zaken alleen maar ingewikkelder, maar voor het publiek ook leuker. Een topper in dit genre!

Uw zal vriendelijk uitgenodigd worden voor het bijwonen van ‘EEN FANTASTISCH HUWELIJK’ die in de blauwe zaal van den Egger op de volgende dagen zal doorgaan: op 12, 13, 14, 19 en 20 november 2021. Reservatie kaarten is nog niet gekend maar hou reeds een datum vrij.

Rechtstand van L naar R : Guy Bergen, lili Thiels, Zita De Broeck, Sigi Van De Broek.

Zittend van L naar R: Julie Brems, Tim Bens en Nancy Nuyts zullen zeker aanwezig zijn.

 

**********************************

Ze komen terug, versterkt door Zita De broek, in ‘een fantastisch trouwfeest ‘, een blijspel van Robin Hawdon en regie van Johnny Larbi Khetouta.

Een jongeman die op trouwen staat zet nog even met vrienden voor de laatste keer als vrijgezel de bloemetjes buiten. Maar het loopt uit de hand want de volgende morgen wordt hij wakker met een bult op zijn hoofd en een vreemd meisje naast hem in bed.

Het einde van de pandemie Covid-19 lijkt stilaan in zicht. Meer en meer mensen raken gevaccineerd en de versoepelingen die er nog aankomen zullen ons toelaten terug ons normale levensritme op te nemen.

Bij de leden van Toneel Testelt begint het ook te kriebelen. Gisteren samenkomst(coronaproof) in de blauwe zaal van Den Egger en hebben samen gekeken naar onze succes voorstelling van 2019 : BOER ZOCHT VROUW. Iedereen was vol lof.

Onze voorzitter/regisseur is volop bezig met een nieuwe opvoering zodat de acteurs kunnen starten met de repetities en klaar zijn tegen november 2021.

Indien corona het toelaat zullen de data’s van de opvoeringen in de blauwe zaal van Den Egger Scherpenheuvel meegedeeld worden

 

*******************************

 

Een fijne verrassing van het bestuur voor alle leden toneel Testelt!

Wij wensen jullie een Nieuw Normaal 2021!

Dat het nieuwe jaar jullie veel geluk en een goede gezondheid mag brengen. En… we snel weer een buitengewoon jaar met onze toneelgroep mogen beleven.

Het bestuur van toneel Sint-Pieter.

=+=+=+=+=+=+=

 

 

2020

 

Beste toneelliefhebber en toneelbezoeker,

Vooreerst hopen we dat je samen met uw geliefden en dierbaren in goede gezondheid verkeert en uit de buurt van corona kon blijven. Het zijn wel zeer nare tijden en we hopen dat we dit samen goed doorkomen om later mekaar terug te ontmoeten op één van onze voorstellingen het volgend speeljaar in Den Egger.

2020 werd spijtig genoeg een jaar zonder toneel.

                         Om toch een glimlach op je gezicht te toveren, kan je hier kijken naar een montage gemaakt door onze voorzitter en regisseur : Johnny Larbi Khetouta.

U kan misschien wel niet in de blauwe zaal zitten, maar door op onderstaande link te klikken kan je genieten van onze laatste toneelopvoering in 2019.

We wensen u nog een prettig eindejaar en een voorspoedig 2021!

Veel kijkplezier!

XMA Header Image
BOER ZOCHT VROUW
youtube.com