2021

 

Beste Toneelvrienden,

Ook dit jaar is de zaal leeg gebleven en het doek dicht, … Het coronavirus blijft nog altijd de hoofdrolspeler. We zijn van mening dat het toneel pas tot zijn recht komt zonder opgelegde maatregelen. Bijgevolg verschuiven we onze toneelopvoeringen van januari 2022 (vervanging van november 2021 door corona bij acteur van onze toneelgroep) naar november 2022. Bedankt voor jullie begrip, geniet nog van de laatste uren van 2021 en we wensen iedereen een gezond en gelukkig 2022.

Het bestuur en leden van Toneel Sint Pieter Testelt

*/*/*/*/*/*/*/*

 

INFO WAT BETREFT NIEUWE SPEELDAGEN IN JANUARI 2022.

Beste toneelliefhebber,

U bestelde kaarten voor onze toneelvoorstelling “Een fantastisch trouwfeest”, waarvoor dank.

Door een covid-besmetting in onze toneelgroep zijn we echter genoodzaakt onze voorstellingen te verplaatsen. Ze zullen doorgaan op 21,22,23, 28 en 29 januari 2022.

Om de administratie te beperken stellen wij voor uw tickets en zitplaatsen te behouden en te verplaatsen naar een nieuwe voorgestelde datum. U krijgt dan met uw oorspronkelijke tickets toegang tot de voorstelling op onderstaande datum :

vrijdag 12 november 2021 wordt verplaatst naar vrijdag 21 januari 2022

zaterdag 13 november 2021 wordt verplaatst naar zaterdag 22 januari 2022

zondag 14 november 2021 wordt verplaatst naar zondag 23 januari 2022 (15u00)

vrijdag 19 november 2021 wordt verplaatst naar vrijdag 28 januari 2022

zaterdag 20 november 2021 wordt verplaatst naar zaterdag 29 januari 2022

Wij hopen van harte dat u hiermee akkoord kan gaan. U hoeft dan verder niets te ondernemen. Uw tickets blijven geldig.

Mocht dit niet lukken, dan horen wij het graag en zoeken we een alternatief.

Alvast dank voor uw begrip.

Toneel Sint-Pieter Testelt

Beste toneelliefhebber,

Door een covid-besmetting in onze toneelgroep moeten we onze geplande voorstellingen van 12,13,14,19 en 20 november jammer genoeg uitstellen. De opvoeringen worden verplaatst naar 21, 22, 23, 28 en 29 januari 2022. Alle tickethouders zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden hoe ze hun tickets kunnen omruilen voor een van deze data. Alvast dank voor jullie begrip.

Toneel Sint-Pieter Testelt.

CG DEN EGGER : Vanaf vandaag kan je je plaatsje reserveren voor de opvoeringen van Toneel Sint-Pieter Testelt.

Info en tickets:https://www.denegger.be/…/toneel-sint-pieter-testelt…

Foto’s van tijdens de repetitie : EEN FANTASTISCH TROUWFEEST

Toneel Sint Pieter Testelt brengt “EEN FANTASTISCH TROUWFEEST”

De opvoeringen zullen doorgaan in de blauwe zaal van Den Egger

op vrijdag 12 en 19 november 2021 om 20 uur

op zaterdag 13 en 20 november 2021 om 20 uur

en voor het eerst op zondag 14 november 2021 om 15 uur.

Reservaties kunnen vanaf 3 november 2021 in Den Egger op www.denegger.be

of telefoon 013 46 06 50 tijdens kantooruren.

Kan een afbeelding zijn van 7 mensen, waaronder Tim Bens, staande mensen en de tekst 'Voorverkoop zaterdag 30 oktober 2021 van 9 tot 12 uur bij Toneel St.- voorverkoop Pieter Testelt in Basisschool 't Steltje, Teekbroek te Testelt'

EEN FANTASTISCH TROUWFEEST

Bill die op trouwen staat zet nog even met vrienden voor de laatste keer als vrijgezel de bloemetjes buiten. Maar het loopt uit de hand want de volgende morgen wordt hij wakker met een bult op zijn hoofd en een vreemde vrouw naast hem in bed.

Als gevolg van zijn kater, herinnert hij zich de gebeurtenissen van de vorige nacht maar zeer vaag. Hij slaat in paniek als hij beseft wat de gevolgen kunnen zijn als zijn aanstaande bruid het te weten komt. En dan is het hek van de dam, iedereen wordt voor zijn karretje gespannen: het kamermeisje, de onbekende vrouw, de getuige. De bruid en haar moeder arriveren ook in het hotel en dat maakt de zaken alleen maar ingewikkelder, maar voor het publiek ook leuker. Een topper in dit genre!

Uw zal vriendelijk uitgenodigd worden voor het bijwonen van ‘EEN FANTASTISCH HUWELIJK’ die in de blauwe zaal van den Egger op de volgende dagen zal doorgaan: op 12, 13, 14, 19 en 20 november 2021. Reservatie kaarten is nog niet gekend maar hou reeds een datum vrij.

Rechtstand van L naar R : Guy Bergen, lili Thiels, Zita De Broeck, Sigi Van De Broek.

Zittend van L naar R: Julie Brems, Tim Bens en Nancy Nuyts zullen zeker aanwezig zijn.

 

**********************************

Ze komen terug, versterkt door Zita De broek, in ‘een fantastisch trouwfeest ‘, een blijspel van Robin Hawdon en regie van Johnny Larbi Khetouta.

Een jongeman die op trouwen staat zet nog even met vrienden voor de laatste keer als vrijgezel de bloemetjes buiten. Maar het loopt uit de hand want de volgende morgen wordt hij wakker met een bult op zijn hoofd en een vreemd meisje naast hem in bed.

Het einde van de pandemie Covid-19 lijkt stilaan in zicht. Meer en meer mensen raken gevaccineerd en de versoepelingen die er nog aankomen zullen ons toelaten terug ons normale levensritme op te nemen.

Bij de leden van Toneel Testelt begint het ook te kriebelen. Gisteren samenkomst(coronaproof) in de blauwe zaal van Den Egger en hebben samen gekeken naar onze succes voorstelling van 2019 : BOER ZOCHT VROUW. Iedereen was vol lof.

Onze voorzitter/regisseur is volop bezig met een nieuwe opvoering zodat de acteurs kunnen starten met de repetities en klaar zijn tegen november 2021.

Indien corona het toelaat zullen de data’s van de opvoeringen in de blauwe zaal van Den Egger Scherpenheuvel meegedeeld worden