Decor

 

11a-decor

Toneel Sint-Pieter Testelt heeft niet alleen goeie acteurs maar ook fijne decorbouwers in huis! “De decorbouwers mogen ook in de kijker gezet worden”. Verantwoordelijke voor decorbouw : Bart Brems – zijn helpers : Bessemans Luc, Camps Roger, Rectem Fons en Van Calsteren Henri.  Ieder jaar bouwen deze 5 leden van onze toneelgroep een decor dat telkens zeker mag gezien worden. Vele uren worden gespendeerd aan het voorontwerp, vanaf oktober komen ze elke woensdagnamiddag samen om het decor ter plaatse te maken : timmeren en hameren, meten en passen, zagen en kloppen, verven en behangen enz… om tot een mooi resultaat te komen. Nancy Nuyts en Sigi Van De Broek zorgen voor de aankleding van het decor. Zetels en klein meubilair komen van  een trouwe sponsor : Meubelen Plu, Wolfsdonk .
Proficiat decorbouwers : onze toneelvereniging is fier op jullie bouwresultaten. Vooral dit jaar kregen we veel positieve reacties over het decor van de toeschouwers. Bijna niemand kon geloven dat het decor werd gebouwd door leden van onze toneelgroep.
Op 30 november 2016 werd het decor met een dubbel gevoel ontmanteld : Ten eerste : einde van speelseizoen 2016 – Ten tweede : nu is het echt definitief de vertrouwde speelbasis verlaten.